De Werkplaats in bibliotheek Terneuzen

Wat is de Werkplaats

De Werkplaats in bibliotheek Terneuzen is een ruimte waar je kunt experimenteren met nieuwe media (appararatuur). Denk bijvoorbeeld aan een 3D ontwerp maken en printen, een vlog opnemen, een virtuele wereld ontdekken met de vr-bril of een object scannen met de 3d-scanner.

Voor iedereen

Experimenteren en ontdekken staan in centraal in de Werkplaats. We duiken in bepaalde technieken of apparatuur en leggen je uit hoe dingen werken. Ontmoet anderen met gelijke of juist nieuwe kennis en interesses. Zo helpen we elkaar in het oneindige digitale domein. Samen kom je altijd verder!
De Werkplaats is dus ook een ontmoetingsplek waar je terecht kunt met (bijna) al je vragen over de digitale wereld, nieuwe/sociale media en ontwikkelingen. 

Openingstijden en activiteiten

Workshops | volwassenen

Workshops | jeugd

Wanneer

De Werkplaats is dagelijks toegankelijk. Voor vragen neem contact op met de werkplaatsbeheerder Robbin.

De Werkplaats zoekt: vrijwilliger

Vind jij het leuk om bezoekers van de Werkplaats op weg te helpen, te sparren en natuurlijk ook zelf dingen te ontdekken? Meld je dan aan als vrijwilliger! Uiteraard word je goed begeleid en een keiharde computerkennis is niet vereist (al mag dat natuurlijk wel). Momenteel is de Werkplaats open op afspraak, maar we willen dit graag uitbreiden.

Meer informatie