E-reader lenen

e-reader lenen bij de bibliotheek

Wil je in één keer tien boeken lenen op een klein apparaatje? Dat kan. Als lid van bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, of een andere Zeeuwse bibliotheek, kun je een e-reader huren.

Op de e-reader worden tien titels naar keuze uit het uitgebreide aanbod van de online Bibliotheek gezet. Van biografie en waargebeurd, tot fantasy, spanning, geschiedenis en literatuur.

Hoe werkt het?

Een medewerker plaatst de boeken samen met jou op de e-reader. Voor € 5,- heb je een e-reader drie weken lang in huis. Een Basispas en een Sterpas geven recht op het lenen van 10 e-books per keer. Met een Minipas Plus kunnen eenmalig 6 ebooks geleend worden. De Minipas geeft geen toegang tot de online Bibliotheek en daarmee kunnen dus geen e-books geleend worden.

Lees de voorwaarden

Klik op knop hieronder om een e-reader te reserveren. Dit gaat via de catalogus. Wij contacteren je daarna om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zetten we de tien boeken die je graag wilt lezen op de e-reader. Dit doen we met je eigen account bij de Online Bibliotheek. De uitleentermijn van de e-books kan niet verlengd worden, de boeken worden na drie weken automatisch onleesbaar.

De e-reader kan geleend en weer ingeleverd worden in bibliotheek Terneuzen, Hulst en Oostburg.

Een e-reader aanvragen

Neem hieronder een kijkje in de collectie van de online Bibliotheek.