Bibliotheek Cadeaubon

cadeaubon van bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar een origineel cadeau? Zoek niet langer. Geef de Bibliotheek cadeau! Met de Bibliotheekbon geef je een jaar lang ontspanning, inspiratie en verdieping.

Geef een vriend(in), familie of collega toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, films en nog veel meer. Bovendien geef je met een bibliotheekabonnement ook nog eens korting op veel culturele en educatieve activiteiten in de bibliotheek.

Hoe werkt het?

De Bibliotheekbon is onbeperkt geldig. Met deze bon en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs wordt de ontvanger ingeschreven als lener voor een jaar. Na deze periode beslist de cadeau-ontvanger zelf of hij het cadeau-abonnement wil laten omzetten naar een vast abonnement.
Voor elke abonnementsvorm is er een geschenkbon beschikbaar.

De bon is te koop in bibliotheek Terneuzen, Hulst, Oostburg, Axel en Sas van Gent. In deze bibliotheken kunnen ze ook ingewisseld worden. Met een abonnement kunnen leden terecht in alle bibliotheken in Zeeland.

Actie

Bij de aankoop van een bibliotheek cadeaubon krijg je een handige tas cadeau! Om zelf te houden of tevens cadeau te doen.
De geschenkbonnen kunnen niet gecombineerd worden met kortingen of aanbiedingen. De geschenkbonnen zijn onbeperkt geldig en kunnen worden ingewisseld bij alle bemande Bibliotheken in Zeeland.