Vacature Lees- mediaconsulent

Gepubliceerd op: 29 januari 2024 09:12

Vacature lees- mediaconsulent

Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen is op zoek naar een Lees- mediaconsulent BoekStart/PO m/v. Per 1 april voor 18 uur per week, gebaseerd op 40 werkweken per jaar. Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof, met kans op verlenging.

Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen biedt meer dan het ter beschikking stellen van haar collectie. Wij geven een eigentijdse invulling aan de functies lezen, leren, informeren, ontmoeting, debat en cultuur. Dit doen wij voor en door de inwoners van ons werkgebied. Wij zijn een samenwerkingspartner op het gebied van verbinden van mens en cultuur en altijd in beweging. Op steeds meer kinderopvanginstellingen en basisscholen zijn wij aanwezig met de programma’s BoekStart en Bibliotheek op school.

Naar de vacature